Προτείνουν σε χιλιάδες τουρίστες: Αυτοί είναι οι «σταθμοί» μιας μαγικής περιήγησης στις Κυκλάδες για το 2024

Ο τόπος μας

«Σας προσκαλούμε σε μια αξέχαστη περιπέτεια στις Κυκλάδες καθώς διασχίζουμε το σύμπλεγμα ειδυλλιακών πολύτιμων λίθων που είναι διάσπαρτα στο Αιγαίο».

Αυτό το μήνυμα στέλνει στους χιλιάδες αναγνώστες του τo Glossy Magazine με εκτενές αφιέρωμά του. Το ποιοτικό βρετανικό περιοδικό που απευθύνεται σε χιλιάδες ταξιδιώτες της Βρετανίας με ενδιαφέροντα στην ιστορία, τη γαστρονομία, τις ρομαντικές αποδράσεις και τις μουσειακές περιηγήσεις, προτείνει την Ίο, τη Σίφνο και τη Νάξο ως τους «σταθμούς» μια μαγικής περιήγησης στις Κυκλάδες.

Σημειώνεται πως οι 3 κυκλαδίτικοι προορισμοί εκπροσωπούν την Ελλάδα στις ταξιδιωτικές τάσεις για το επόμενο έτος, σύμφωνα με το μέσο που επίσης προτείνει Μαϊάμι, Λουξεμβούργο, Πράγα, Βουδαπέστη, Πόρτο, Βερολίνο, λίμνη Κόμο, Αμάλφι και Παρίσι για το 2024.

Σχετικά με την Ίο, η δημοσιογράφος αναφέρεται στην εύκολη προσβασιμότητα από Βρετανία, μέσω Σαντορίνης και την εξέλιξη του προορισμού που πέραν της διασκέδασης πλέον αποτελεί ιδανικό προορισμό για περιπατητές, φίλους της καλής ποιοτικής κουζίνας και ζευγάρια που θέλουν να παντρευτούν χωρίς κοσμοσυρροή και με φόντο ένα απαράμιλλο φυσικό τοπίο «Ομηρικής ομορφιάς»! Ακολουθεί η Σίφνος, το νησί της αρμονίας που είναι η γενέτειρα διάσημων Ελλήνων ποιητών αλλά και καταξιωμέμων σεφ.

Ξεχωριστά παραδοσιακά χωριά, απόμερες παραλίες και μοναδικές τέχνες, όπως η κεραμική, και εκατοντάδες εκκλησίες δεσπόζουν στο νησί προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες. Πολύτιμη προσθήκη στην λίστα του Glossy Magazine είναι η Νάξος που είναι το μεγαλύτερο και πιο εύφορο νησί των Κυκλάδων και, αναμφίβολα, ένας από τους πιο όμορφους και δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς. Ατελείωτες παραλίες, κρυστάλλινα νερά, γραφικά χωριά, πλούσια ιστορία και νόστιμα τοπικά προϊόντα σαγηνεύουν τους τουρίστες.