Και όμως υπάρχουν UFO. Το παραδέχθηκε και το Πεντάγωνο των ΗΠΑ. Απόδειξη αυτό το βίντεο

Κόσμος

Αναγκάστηκε το Πεντάγωνο στις ΗΠΑ να αποχαρακτηρίσει και να δώσει στη δημοσιότητα, τρία βίντεο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, που δείχνουν Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα, γνωστά και ως UFO, καθώς είχαν ήδη διαρρεύσει στον Τύπο.

«Τα εναέρια φαινόμενα που φαίνονται στα βίντεο συνεχίζουν να χαρακτηρίζονται ‘’αγνώστου ταυτότητας’’», ανέφερε εκπρόσωπος του Πενταγώνου. Το πρώτο βίντεο τραβήχτηκε τον Νοέμβριο του 2004 και τα άλλα δυο τον Ιανουάριο του 2015.

Τελικά το Πεντάγωνο αποφάσισε να τα δημοσιεύσει επισήμως, καθώς κρίθηκε ότι δεν αποκαλύπτουν ευαίσθητες πληροφορίες. Από τον Απρίλιο του 2019, μετά την διαρροή των τριών βίντεο, το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, παραδέχθηκε ότι έχει διαμορφώσει νέες οδηγίες προς τους πιλότους σχετικά με το πως να χειρίζονται αγνώστου ταυτότητας αεροσκάφη.

Υπενθυμίζεται ότι ο απόστρατος  David Fravor είχε δηλώσει το 2017 στο  ABC News, μιλώντας για τα όσα είδε με τα μάτια του κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής αποστολής, στις 14 Νοεμβρίου του 2004 ανοιχτά των ακτών της Καλιφόρνια: «Σας λέω, δεν ήταν από αυτό τον πλανήτη». Και είχε προσθέσει: «Δεν είμαι τρελός, δεν πίνω τίποτα. Μετά από 18 χρόνια στον αέρα, έχω δει σχεδόν τα πάντα», «δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου και στην ιστορία μου στις πτήσεις που να έχει τέτοια απόδοση και επιτάχυνση, άσε που δεν είχε και φτερά αυτό το πράγμα».

Δείτε ένα από τα βίντεο