Απίστευτο… Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται εξωγήινη ζωή σε τέτοια μορφή… Βίντεο

Κόσμος

Τα λείψανα δύο υποτιθέμενων ”μη ανθρώπινων” όντων παρουσιάστηκαν την Τρίτη (12 Σεπτεμβρίου) στην πρώτη δημόσια ακρόαση στο Κογκρέσο του Μεξικού για τα Αγνώστου Ταυτότητας Ανώμαλα Φαινόμενα (UAP), γνωστά και ως ΑΤΙΑ ή UFO.

Τα μουμιοποιημένα λείψανα φέρονται να ανακτήθηκαν από το Κούσκο στο Περού το 2017 και εικάζεται ότι είναι μεταξύ 700 και 1.800 ετών.Ο Jaime Maussan, δημοσιογράφος και ερευνητής των UFO, αποκάλυψε μέσα σε κουτιά τα δύο ανθρωποειδή πτώματα με τρία δάχτυλα, ελαφριά οστά, απουσία δοντιών και επιμήκη κεφάλια. ″Είναι η πρώτη φορά που η εξωγήινη ζωή παρουσιάζεται σε τέτοια μορφή και νομίζω ότι υπάρχει σαφής απόδειξη ότι έχουμε να κάνουμε με μη ανθρώπινα δείγματα που δεν σχετίζονται με κανένα άλλο είδος στον κόσμο μας και ότι οποιοδήποτε επιστημονικό ίδρυμα μπορεί να το ερευνήσει”, τόνισε ο Maussan.

Η ραδιοχρονολόγηση με άνθρακα από το Εθνικό Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μεξικού (UNAM) διαπίστωσε ότι τα πτώματα, που ήταν καλυμμένα με κάτι που έμοιαζε με άμμο, ήταν ηλικίας άνω των 1.000 ετών, ενώ οι γενετικές αναλύσεις έδειξαν ότι η σύσταση του 30% του DNA τους «παραμένει άγνωστη».

Οι ειδικοί παρουσίασαν στους βουλευτές ακτινογραφίες των δειγμάτων που έδειχναν ότι ένα από τα όντα περιείχε «αυγά», ενώ και τα δύο είχαν εμφυτεύματα από σπάνια μέταλλα όπως κάδμιο και όσμιο.

Ο Maussan ενημέρωσε αξιωματούχους των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και του Μεξικού για τα ευρήματά του και ισχυρίστηκε ότι επιστήμονες του Αυτόνομου Εθνικού Πανεπιστημίου του Μεξικού (UNAM) εξέτασαν πρόσφατα τα δείγματα και χρησιμοποίησαν ραδιοχρονολόγηση για να αναλύσουν στοιχεία DNA.

Ο Maussan δήλωσε ενόρκως στην ακρόαση: «Αυτά τα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της επίγειας εξέλιξής μας. Αυτά δεν είναι όντα που βρέθηκαν μετά από συντρίμμια UFO. Βρέθηκαν σε ορυχεία διατόμων και αργότερα απολιθώθηκαν». Αργότερα πρόσθεσε: «Αν είναι εξωγήινοι ή όχι, δεν ξέρουμε, αλλά ήταν έξυπνοι και ζούσαν μαζί μας. Δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το τεράστιο σύμπαν, θα πρέπει να αγκαλιάσουμε αυτή την πραγματικότητα». Πηγή: Reuters, National World. φωτογραφίες HENRY ROMERO VIA REUTERS.