Τα αμύγδαλα είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε, ενός αντιοξειδωτικού υπεύθυνου για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος. Μια χούφτα αμύγδαλα μας προσφέρει το 50% της ημερήσιας συνιστώμενης ποσότητας βιταμίνης Ε.
4. Το γιαούρτι
Το γιαούρτι περιέχει ζωντανές και ενεργές καλλιέργειες που ονομάζονται προβιοτικά και συμβάλλουν στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και της υγείας του εντέρου, αφού καταπολεμούν τα επιβλαβή βακτήρια που προκαλούν ασθένειες.
5. Τα φυλλώδη πράσινα λαχανικά
Τα φυλλώδη πράσινα, όπως το σπανάκι, είναι πλούσια σε μια σειρά από θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των φυτικών ινών, διαφόρων αντιοξειδωτικών και του φυλλικού οξέος, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη λειτουργία του ανοσοποιητικού.