Αυτός ο τόπος όλο διακρίσεις… Για πρώτη φορά αναδείχθηκε αγαπημένος τουριστικός προορισμός, διεθνώς

Ο τόπος μας

Για μία ακόμη φορά η Ελλάδα μας είναι στο προσκήνιο της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, παρά τη διεθνή τουριστική ύφεση που προκάλεσε η πανδημία, με τρεις νέες διεθνείς διακρίσεις.
Στις 14 Δεκεμβρίου και σε διαδικτυακή διοργάνωση απονομής των βραβείων Global Traveller της FX Express 2020, η Ελλάδα αναδείχθηκε για πρώτη φορά αγαπημένος τουριστικός προορισμός διεθνώς, από τους αναγνώστες του δικτυακού περιοδικού trazeetravel.com, τους λεγόμενους “Trazees”.

Παράλληλα έλαβε την δεύτερη θέση προτίμησης στην κατηγορία Καλύτερος Γαμήλιος Προορισμός, μετά την Ταϊτή και πριν τα νησια Cook. Στην ίδια διοργάνωση η Σαντορίνη διακρίθηκε για 7η κατά σειρά φορά ως το καλύτερο νησί στην Ευρώπη και τιμήθηκε με το βραβείο Best Island in Europe των βραβείων  Leisure Lifestyle Awards.

Οι νέες διακρίσεις της χώρας μας, αυτή τη φορά από τις Ηνωμένες Πολιτείες, αποτελούν μια ακόμη επιβεβαίωση της υψηλής θέσης προτίμησης που κατέχει η Ελλάδα ως προορισμός στο εξωτερικό. Ειδικά οι ΗΠΑ αποτελούν μια πολύ σημαντική αγορά για την χώρα μας διαχρονικά, αλλά και ειδικά ενόψει της νέας σεζόν, ο ΕΟΤ ήδη επεξεργάζεται σχέδιο προβολής με αιχμή του δόρατος το γραφείο του Οργανισμού στις ΗΠΑ το οποίο ενισχύεται και αναλαμβάνει ενεργότερο ρόλο.

Σύνολο επισκέψεων 1,398 , Σήμερα 1