Ταξιδέψτε στο μπλε… μέχρι να αντικρίσετε το πιο πράσινο νησί του Αιγαίου… Βίντεο

Ταξιδεύοντας...

Να αυξήσει το τουριστικό του κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό φιλοδοξεί ο δήμος Σκοπέλου, παρουσιάζοντας βίντεο με τις ομορφιές του νησιού. Με τίτλο «Σκόπελος, μια νέα εμπειρία διακοπών αποκαλύπτεται», το βίντεο εστιάζει στα γαλαζοπράσινα νερά, τους γραφικούς οικισμούς, τις περιπέτειες των πειρατών, τους γάμους και τις ιστορίες αγάπης που θυμίζουν Mamma Mia, τα θαλάσσια σπορ, τα ιστορικά μοναστήρια, τον πολιτισμό, τη διασκέδαση και την ελληνική μουσική, τις αναζωογονητικές δραστηριότητες και τις καταδύσεις στο εντυπωσιακό ναυάγιο «Χριστόφορος».

Από τον Δήμο Σκοπέλου έχει ολοκληρωθεί μελέτη για το έργο σηματοδότησης και βελτίωσης της πρόσβασης, σε περιπατητικές διαδρομές συνολικού μήκους περίπου 70χλμ. Οι νέες διαδρομές θα διασχίζουν ένα μεγάλο μέρος του νησιού και θα συνδυάζουν, γραφικά χωριά, μοναστήρια, εκκλησάκια, ειδυλλιακά τοπία, δάση, δαντελωτές ακτές, δημοφιλή σημεία και καλά κρυμμένα μυστικά. Επιπλέον, με το έντονο ορεινό ανάγλυφο που διαθέτει, η Σκόπελος αποτελεί ιδανικό προορισμό για ορεινή ποδηλασία.

Το επόμενο διάστημα θα δρομολογηθεί από τον Δήμο, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση από την αρχή, τεσσάρων νέων διαδρομών για ποδήλατα βουνού και θα εξασφαλιστεί η προσβασιμότητα σε όλες τις ηλικίες χωρίς περιορισμούς, ώστε οικογένειες, παρέες και άτομα με μικρή ή μεγάλη εμπειρία να μπορούν να απολαύσουν την ορεινή ποδηλασία.

Ήδη οι Βρετανοί ταξιδιώτες σημειώνουν υψηλό ρυθμό κρατήσεων. Εξίσου σημαντική είναι η ανταπόκριση από Σκανδιναβία, Ολλανδία, Τσεχία, ενώ φέτος για πρώτη φορά θα υπάρχει πτήση και από Γαλλία.

Δείτε το βίντεο προβολής του νησιού

Σύνολο επισκέψεων 1,589 , Σήμερα 3