Μέχρι τη Νέα Ζηλανδία έφτασε… η χάρη τους. Τα δύο ελληνικά νησιά που γοητεύουν

Ο τόπος μας

Οι Αυστραλιανοί φαίνεται πως είναι ενθουσιασμένοι με δύο ελληνικά νησιά. Στην Αυστραλιανή Ήπειρο σημαντική προβολή γνωρίζουν η Τήνος και η Μήλος, οι οποίες παρουσιάζονται σε αφιερώματα εφημερίδων, ανάμεσά τους και η NZ HERALD που εκδίδεται στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.

Η Μήλος χαρακτηρίζεται μαγευτική με μια πληθώρα από μέρη για εξερεύνηση. «Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες από 70 παραλίες, βαμμένες με πολύχρωμες ποικιλίες άμμου και πέτρας. Το πιο πολυφωτογραφημένο είναι σίγουρα το Σαρακίνικο, με τους καμπυλωτούς λευκούς βράχους του που μοιάζουν με μια τυχαία κατασκευασμένη πάβλοβα», γράφει χαρακτηριστικά.

Η Τήνος χαρακτηρίζεται ως διαχρονική. «Η πραγματική γοητεία της Τήνου», αναφέρει το δημοσίευμα, «βρίσκεται στο ορεινό εσωτερικό της. Το νησί είναι γνωστό για το μάρμαρο του, το οποίο γενιές τεχνιτών έχουν διαμορφώσει σε γλυπτά, εκκλησίες και προσόψεις δημόσιων κτιρίων. Το αποκορύφωμα είναι ο Πύργος, μια από τις πιο συναρπαστικές οπτικά πόλεις των Κυκλάδων, όπου στενά μαρμάρινα σοκάκια ακτινοβολούν έξω από μια πλατεία με καφετέριες», αναφέρει το άρθρο.

Σύνολο επισκέψεων 1,801 , Σήμερα 3