“Δίσκοι εξωγήινων είναι στο βυθό του Θερμαϊκού…”. Και το βίντεο του “ουφολόγου” με τις “αποδείξεις” του…

Ο τόπος μας

Οι εξωγήινοι φαίνεται πως έφτασαν μέχρι τη Θεσσαλονίκη και “δεν πήραμε χαμπάρι”… Ο αυτοαποκαλούμενος ειδικός σε θέματα UFO, Σκοτ Ουόρινγκ, θεωρεί πως εντόπισε «βυθισμένους δίσκους εξωγήινων» στον Θερμαϊκό με τη βοήθεια του Google Earth. Κατά τον Ουόρινγκ, ένας ιπτάμενος  δίσκος εξωγήινων βρίσκεται βυθισμένος στα ανοιχτά της Νέας Μηχανιώνας.

Όπως έγραψε στο ιστολόγιο του, με τίτλο «ET Data Base»: «Υπάρχει ένας στόλος UFO στα παράλια της Ελλάδας όταν κοιτάζετε, χρησιμοποιώντας το Google Earth. Το μικρότερο είναι 80 μέτρα και το μεγαλύτερο είναι περίπου 200 μέτρα σε ακτίνα, σύμφωνα με τον χάρακα της Google. Το μικρότερο έχει κοίλωμα στο κέντρο του, που με κάνει να πιστεύω ότι μοιάζει με κλασικό δίσκο».

Ο Ουόρινγκ συγκρίνει το μέγεθος του πρώτου υποβρύχιου αντικειμένου με ένα «γήπεδο ποδοσφαίρου», υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε να έχει εμφανιστεί στην περιοχή το 2016, σύμφωνα με την ανάλυσή του. Έπειτα, πιστεύει πως εντοπίζει και άλλα παρόμοια σχήματα κατά μήκος της ακτογραμμής.

Τι είναι αυτό τελικά που μοιάζει με UFO στη θάλασσα στη Νέα ...

Σύμφωνα με τον “ουφολόγο”, υπάρχει μία βάση εξωγήινων όχι πολύ μακριά από την Ελλάδα κοντά στο κάστρο Rocca Pia της Ιταλίας. Η εξωγήινη αυτή φυλή αυτοαποκαλείται W56 και έρχεται… εν ειρήνη. Πολλοί εξωγήινοι ζουν στην περιοχή και έχουν έρθει σε επαφή πολλές φορές με ανθρώπους.

Ο ίδιος δημιούργησε και σχετικό βίντεο στο YouTube, στο οποίο εξηγεί τη θεωρία του.