Με φόντο… Ελλάδα θα γυριστούν δύο διεθνείς ταινίες. Ο αστέρας του Χόλιγουντ που έρχεται…

Πολιτισμός

Δύο διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές πρόκειται να γυριστούν στη χώρα μας, μέσα στο καλοκαίρι. Η πρώτη θα έχει τίτλο: «Man of God» (Άνθρωπος του Θεού).

Στην ταινία ρόλο θα έχει ο αστέρας του Χόλιγουντ Μίκι Ρουρκ, ενώ πρωταγωνιστής θα είναι ο Άρης Σερβετάλης. Πρόκειται για την ταινία που αφορά στη ζωή και τη δράση του Αγίου Νεκταρίου, ενώ επικεντρώνεται στις διώξεις που υπέστη καθώς συνέχιζε να κηρύττει το λόγο του Θεού. Αφορμή για την ταινία στάθηκε η επέτειος των 100 χρόνων από τον θάνατό του (Νοέμβριος 1920).

Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν αρχές Ιουνίου στην Ελλάδα, με τον Άρη Σερβετάλη να υποδύεται τον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου και τον Μίκι Ρουρκ το ρόλο του παράλυτου που θεραπεύτηκε. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του youfly.com, η ταινία πρόκειται να βγει στις ελληνικές αίθουσες τον Νοέμβριο του 2020. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Γελένα Πόποβιτς, τη μουσική ο γνωστός από τις ταινίες του Κριστόφ Κισλόφσκι, Ζμπίγκνιεφ Πράισνερ και τα κοστούμια η Eύα Νάθενα.

Το «άγιο» πρόσωπο του Μίκι Ρουρκ | Gossip-tv.gr

Η δεύτερη ταινία είναι ελληνο-γερμανο-ιταλικής παραγωγής και προσδοκά να διασφαλίσει παγκόσμια προβολή. Πρόκειται για την ταινία “Tochter” (Κόρες), τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να αρχίσουν στις 20 Ιουνίου στο κυκλαδίτικο νησί της Αμοργού και θα διαρκέσουν έως το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Η σχετική άδεια δόθηκε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού και, όπως σημείωσε ο δήμαρχος Λευτέρης Καραϊσκος, «μια τέτοια διεθνής παραγωγή αναμένεται να έχει τεράστιο όφελος για την προβολή του νησιού».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *