Το “δώρο” γενεθλίων που ζήτησε από τους θαυμαστές του ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ… Τι να μην τρώτε… Βίντεο

Πρόσωπα

Τα 78α γενέθλιά του θα γιορτάσει στις 18 Ιουνίου ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ. Ενόψει αυτής της ημέρας το πρώην μέλος των Beatles έκανε μια ευχή γενεθλίων για όλους τους θαυμαστές του: «σταματήστε να τρώτε κρέας».
Σε μια δημοσίευση στον ιστότοπο της PETA, της διεθνούς οργάνωσης υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, ο ΜακΚάρτνεϊ ζήτησε ευγενικά από τους θαυμαστές να «παρακολουθήσουν το βίντεο του για την PETA και να απορρίψουν το κρέας».

Η μεγαλύτερη οργάνωση για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων, Άνθρωποι για την Hθική Mεταχείριση των Zώων (PETA) παρουσίασε ένα νέο βίντεο κινουμένων σχεδίων για το τραγούδι Πολ ΜακΚάρτνεϊ του 1993. Γνωστός ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ζώων, ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ δώρισε το τραγούδι “Looking For Changes” στην PETA για την εκστρατεία της με στόχο τον τερματισμό των βάναυσων πειραμάτων σε ζώα στα εργαστήρια.

Σταματήστε το κρέας”, είναι το δώρο που θέλει ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ στα ...

“Ψάχνω για αλλαγές που θα συνεχίσουν τη δυναμική της απομάκρυνσης των ζώων από τα εργαστήρια” αναφέρει ο ΜακΚάρτνεϊ. “Τα πειράματα σε ζώα είναι ανήθικα – είναι μια κολοσσιαία αποτυχία και χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό”.

Σύμφωνα με την PETA, “περίπου το 90% των πειραμάτων σε ζώα δεν οδηγούν σε θεραπείες για τον άνθρωπο και το 95% των νέων φαρμάκων που δοκιμάζονται ως ασφαλή και αποτελεσματικά σε ζώα αποτυγχάνουν στις κλινικές μελέτες στον άνθρωπο”.

Το βίντεο κινουμένων σχεδίων εμφανίζει τον Άγγλο τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό, ιδρυτικό μέλος των Beatles να παίζει ακουστική κιθάρα, ενώ περιβάλλεται από ζώα που έχουν απελευθερωθεί από ένα εργαστήριο.

Πέρασαν 10 χρόνια αφ’ ότου ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός γύρισε ένα βίντεο με τίτλο «Glass Walls», το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 20 εκατομμύρια φορές, που έφερε στο φως τι συμβαίνει στα σφαγεία και αποκαλύπτει πως  τα ζώα υποφέρουν εκεί.

«Το μόνο που ήθελα για τα γενέθλιά μου είναι η ειρήνη στη Γη και για τα ζώα» έγραψε ο ΜακΚάρτνεϊ. «Γι ‘αυτό φέτος προτρέπω τους θαυμαστές να παρακολουθήσουν ένα βίντεο που παρουσίασα για την PETA με τίτλο« Glass Walls». Του δώσαμε αυτό τον τίτλο γιατί αν τα σφαγεία είχαν γυάλινους τοίχους, ποιος θα ήθελε να φάει κρέας;»

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες από σφαγές ζώων

Σύνολο επισκέψεων 442 , Σήμερα 1