Είναι από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια του κόσμου… Με θέα που σου κόβεται η ανάσα. Και είναι στην Ελλάδα

Ο τόπος μας

Συγκαταλέγεται στις πιο εντυπωσιακές βίλες του κόσμου… Αυτό το σπίτι είναι αρκετά διάσημο, κυρίως επειδή από εκεί έχουν τραβηχτεί οι περισσότερες εντυπωσιακές φωτογραφίες μιας διάσημης παραλίας. Και όμως, αυτή η μοναδική βίλα δεν βρίσκεται στη Σαντορίνη! Κόβει την ανάσα, με θέα… το Ιόνιο και μάλιστα την Κεφαλλονιά, ακριβώς πάνω από την παραλία του Μύρτου.

Σε μια απ’ τις στροφές του δρόμου που οδηγεί στην υπέρλαμπρη και γιγάντια παραλία της Κεφαλλονιάς που λέγεται Μύρτος, βρίσκεται ένα σπίτι που ανήκει σε Γάλλο συγγραφέα. Ο λόγος για την βίλα “Wild Rose”. Η θέση της κατοικίας αλλά και οι αρχιτεκτονικές επιλογές για το χτίσιμό της την καθιστούν μοναδική. Όμως, το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του σπιτιού είναι απεριόριστη και πανέμορφη θέα του. Χτισμένη πάνω σε έναν τεράστιο και απόκρημνο βράχο, μοιάζει να αιωρείται και φυσικά προσφέρει στους ενοίκους την καλύτερη δυνατή θέα αλλά και πρόσβαση σε μια από τις ωραιότερες παραλίες του κόσμου, αυτή του Μύρτου.

Το σπίτι έχει τρία υπνοδωμάτια, το τετράγωνο τζακούζι απ’ έξω, την απεριόριστη θέα και στο Μύρτο και στην άλλη την παραλία στην άλλη πλευρά και στο πέλαγο, ένα guesthouse πέτρινο και γραφικό, κάτι τζάκια για τους ανεμοδαρμένους χειμώνες, σκοτεινή και ζεστή διακόσμηση.

 H βίλα με το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα βρίσκεται στην Ελλάδα… μα όχι ...

Από τα πιο… συγκλονιστικά της στοιχεία είναι η infinity πισίνα της, που έχει διακριθεί ως μία από τις ωραιότερες του κόσμου από τον έγκριτο, παγκόσμιο, ταξιδιωτικό οδηγό Conde Nast Traveller και όχι άδικα! Η πισίνα είναι χτισμένη στην άκρη της βίλας και έχει πανοραμική θέα τόσο στο Μύρτο, όσο και σε άλλες παραλίες στην περιοχή. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η υπέροχη αυτή κατοικία με τη μαγευτική με θέα σαν από card postal, βρίσκεται στη δρόμο Αργοστολίου-Φισκάρδου, χτισμένη στην άκρη ενός απότομου βουνού.

H βίλα με το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο βρίσκεται στην ...

Δείτε τη βίλα στο βίντεο

Σύνολο επισκέψεων 2,185 , Σήμερα 1