Υπάρχουν και αυτοί οι εργαζόμενοι… Με τόλμη και ρίσκο…

Μία εικόνα... μία αλήθεια

Υπάρχουν και αυτοί που σε αυτές τις δύσκολες ημέρες κάνουν τα πάντα για να μας εξασφαλίσουν τα βασικά αγαθά ….

Άνθρωποι με τόλμη που έρχονται αντιμέτωποι με υψηλές εντάσεις και τάσεις και όμως το ρισκάρουν… Αυτοί είναι οι εναερίτες.

Τους έχουμε δει να είναι γαντζωμένοι σε στύλους της ΔΕΗ, πυλώνες, ξεχνώντας την απόσταση που τους χωρίζει από την γη. Η μόνη τους συντροφιά, εκεί ψηλά, ο ατομικός τους εξοπλισμός που τους προστατεύει από την πτώση και τους προσφέρει σταθεροποίηση όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

Έτσι και τώρα, κάτω από πολύ κακές συνθήκες ανέβηκαν εκεί ψηλά για να αποκαταστήσουν τις ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, καθώς  πάνω 200.000 νοικοκυριά είχαν μείνει χωρίς ρεύμα, εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Ο ΔΕΔΔΗΕ επαναλαμβάνει τη σύσταση σε όσους καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΔΕΔΔΗΕ, τηλεφωνικά στο 800 400 4000, 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr). Η φωτογραφία αναδημοσιεύεται από το Forecast Weather Greece.

Σύνολο επισκέψεων 1,004 , Σήμερα 1