Ο… ιός “χτύπησε” και τους Έλληνες. Οι “άρρωστοι” έδωσαν 11 εκατ. ευρώ σε μία ημέρα για ένα κινητό…

Κοινωνία

Υπάρχουν και αυτοί οι Έλληνες… Όσο και αν ξενίζει κάποιους, ανάμεσά μας είναι και εκείνοι που δεν διστάζουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να διαθέσουν
πάνω από 1.700 ευρώ για να αγοράσουν ένα κινητό. Από ανάγκη, από μανία επίδειξης ή από… τρέλα;
Πάντως, το νέο κινητό τηλέφωνο της αμερικανικής Apple έκανε…φτερά από τα καταστήματα της Ελλάδας, καθώς εξαντλήθηκε από την πρώτη κιόλας ημέρα διάθεσής του.
Ο «ιός» χτύπησε και τη χώρα μας και έτσι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι πρώτες παρτίδες εξαφανίστηκαν από τις βιτρίνες των καταστημάτων την πρώτη μέρα λανσαρίσματος του μοντέλου.
Ειδικοί της αγοράς επισημαίνουν πως οι Έλληνες «κατέθεσαν» στην Apple πάνω από 11 εκατομμύρια ευρώ σε μια μόλις ημέρα, ενώ οι παραγγελίες έχουν «χτυπήσει» κόκκινο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πρώτοι αγοραστές εστίασαν στις ακριβότερες εκδόσεις του κινητού, iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max, των οποίων οι τιμές ξεκινούν από τα 1.229 και 1.700 ευρώ αντίστοιχα. Αν και, σύμφωνα με τους ειδικούς παρόλο που το νέο μοντέλο της Apple δεν διαθέτει κάτι επαναστατικό, συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά, αλλά επιμέρους βελτιώσεις…