Οι τουρίστες γεμίζουν την Ελλάδα και Οκτώβρη, Νοέμβρη, Δεκέμβρη. Ποιους προορισμούς επιλέγουν

Ο τόπος μας

Οι Έλληνες δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν λίγες ημέρες διακοπών σε κάποια περιοχή του τόπου μας, καθώς τα τουριστικά πακέτα από το εξωτερικό έχουν φέρει πάρα πολλούς ξένους τουρίστες στην Ελλάδα, σε συνδυασμό και με την έκρηξη τιμών για την κράτηση δωματίων… Oι ξένοι τουρίστες ήδη προγραμματίζουν διακοπές στην Ελλάδα και το φθινόπωρο…

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η τουριστική περίοδος στην Ελλάδα θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του έτους… Τα μηνύματα που έρχονται από τους μεγάλους tour operators είναι πολύ ενθαρρυντικά. Ενδεικτικά η Der Turistik και η Apollo, ο δεύτερος tour operator στη Γερμανία και ο πρώτος στη Σκανδιναβία, αντίστοιχα, κλείνουν ήδη ταξιδιωτικά πακέτα για Οκτώβρη, Νοέμβρη και Δεκέμβρη με προορισμούς τη Ρόδο, την Κω, την Κέρκυρα και την Αθήνα.

Ταυτόχρονα, επεκτείνονται μέχρι τις αρχές του χειμώνα οι απευθείας πτήσεις από τις ΗΠΑ για τις οποίες τα εισιτήρια έχουν γίνει ανάρπαστα και πλέον δύσκολα μπορούν να βρεθούν για Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Η Ήπειρος, πριν από μερικά χρόνια, ήταν η πιο φτωχή περιφέρεια στην Ευρώπη…  Τώρα τα Ιωάννινα, η Αρίστη, το Μέτσοβο, το Πάπιγκο, είναι προορισμοί που είναι sold out καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Επίσης, η Κάρπαθος, έχει ήδη πάρα πολλούς τουρίστες, Γερμανούς, Γάλλους, Βέλγους, Αυστριακούς, Σκανδιναβούς.

Σημειώνεται ότι για τη βόρεια Εύβοια και τη Σάμο έχει προβλεφθεί ειδικό εκπτωτικό πάσο για όσους τις επιλέξουν για τις διακοπές τους.

Rhodes.gr | Municipality of Rhodes

Σύνολο επισκέψεων 3,356 , Σήμερα 1