Ένα γεγονός από τα “τρελά” της Ευρώπης συμβαίνει καθημερινά στην Ελλάδα… Δείτε τα βίντεο

Και όμως συμβαίνει...

Το αεροδρόμιο της Σκιάθου, “Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης”, είναι ένα από τα κύρια και περίεργα, όσο και επικίνδυνα, τουριστικά αξιοθέατα του νησιού… Οι τουρίστες το αποκαλούν ως «ένα από τα πιο τρελά αεροδρόμια στην Ευρώπη».

Τα αεροπλάνα προσγειώνονται και απογειώνονται ακριβώς πίσω από έναν μικρό αεροδιάδρομο, και πάνω από τα κεφάλια κατοίκων και τουριστών. Χαμηλές προσγειώσεις και jetblasts μπορούν να παρατηρηθούν σε καθημερινή βάση. Μάλιστα, πολλοί τουρίστες επιλέγουν να επισκεφθούν την περιοχή της λιμνοθάλασσας του Αγίου Γεωργίου, προκειμένου να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο.

Υπάρχουν αρκετές σημάνσεις που προειδοποιούν τον κόσμο να μην βρίσκεται κοντά επειδή υπάρχει κίνδυνος, ωστόσο, αρκετοί συγκεντρώνονται καθημερινά στην παραλία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο αεροδρόμιο του νησιού. Πολλές φορές, μάλιστα, έχουν σημειωθεί και ατυχήματα κατά τη διαδικασία αυτή.

Στην αρχή του βίντεο, που ακολουθεί και κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, θα δείτε να εμφανίζονται δύο από τους πιο… τολμηρούς και να παρασύρονται από τον αέρα που προκαλείται από το αεροπλάνο, πέφτοντας από τον τοίχο στον οποίο έχουν ανέβει.
Τουρίστες, “εραστές” της αδρεναλίνης και παθιασμένους με τα αεροπλάνα, παίρνουν θέση λίγα μέτρα μακριά από τον διάδρομο προσγείωσης, προκειμένου να απαθανατίσουν από κοντά ή να βγάλουν selfie με κάποιο από τα αεροσκάφη που προσγειώνονται στο νησί των Σποράδων.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε Βρετανός τουρίστας πρόσφατα…

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ