Το μυστικό αποκαλύφθηκε. Να, η μαγευτική παραλία, που έγινε, παγκοσμίως, γνωστή από το σποτ για τον τουρισμό

Ο τόπος μας

Στην Ελλάδα υπάρχουν πάρα πολλές “κρυμμένες” εκπληκτικές ομορφιές τόσο στις παραλίες της, όσο και στα βουνά της. Σε αυτές συγκαταλέγεται και μία υπέροχη παραλία της Εύβοιας, που έγινε, παγκοσμίως, γνωστή, από το σποτ του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού που επιχειρούν την επανεκκίνηση της τουριστικής δραστηριότητας στη χώρα μας, που υφίσταται, όπως και άλλοι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας, τις δυσμενείς συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού.

Και μετά από αρκετές ημέρες “κατασκοπίας” έγινε γνωστό το μυστικό… Η παραλία του σποτ, με την οποία όλοι μαγεύτηκαν, είναι η Μεγάλη Άμμος ή η Χρυσή Άμμος, όπως την αποκαλούν κάποιοι άλλοι. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Μαρμάρι, το λιμάνι που συνδέει τη Ραφήνα με τη νότια Εύβοια.

Παραλία Χρυσή Άμμος, Ευβοίας

Η Μεγάλη Άμμος (Χρυσή Άμμος) μεταμορφώνεται κατά καιρούς, καθώς η ακτογραμμή μετακινείται ανάλογα με τη φορά του ανέμου και των κυμάτων. Η παραλία αυτή θεωρείται ιδανική για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ (windsurfers και kitesurfers), καθώς είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένη στους ανέμους.

Η υπέροχη Μεγάλη Άμμος κοντά στο Μαρμάρι Ευβοίας | in.gr

Δείτε την πανέμορφη περιοχή από το βίντεο του lamiareport.gr

Το διαφημιστικό σποτ του Υπουργείου Τουρισμού όπου κυριαρχεί το μήνυμα «ελληνικό καλοκαίρι δεν είναι μόνο ο ήλιος και η θάλασσα».