Ένα από τα “τρελά” της Ευρώπης συμβαίνει καθημερινά στην Ελλάδα… Προσοχή στα κεφάλια σας… ΒΙΝΤΕΟ

Κοινωνία

Τα αεροπλάνα προσγειώνονται και απογειώνονται ακριβώς πίσω από έναν μικρό αεροδιάδρομο, και πάνω από τα κεφάλια κατοίκων και τουριστών, γεγονός που καθιστά το αεροδρόμιο
της Σκιάθου ένα από τα κύρια και περίεργα, όσο και επικίνδυνα, τουριστικά αξιοθέατα του νησιού.
Χαμηλές προσγειώσεις και jetblasts μπορούν να παρατηρηθούν σε καθημερινή βάση. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα έκανε μια απίστευτα χαμηλή προσγείωση το αεροσκάφος Embraer E190 της British Airways.
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται οι χαμηλές πτήσεις αεροσκαφών στη Σκιάθο, καθώς πολλοί είναι οι τουρίστες που επιλέγουν να επισκεφθούν την περιοχή της λιμνοθάλασσας του Αγίου Γεωργίου προκειμένου να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο.
Πολλές φορές, μάλιστα, έχουν σημειωθεί και ατυχήματα κατά τη διαδικασία αυτή.

Στην αρχή του βίντεο, που ακολουθεί και κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, θα δείτε να εμφανίζονται δύο από τους πιο… τολμηρούς και να παρασύρονται από τον αέρα που προκαλείται από το αεροπλάνο, πέφτοντας από τον τοίχο στον οποίο έχουν ανέβει.
Τρόμο προκαλεί το βίντεο που τραβήχτηκε τις περασμένες ημέρες στη Σκιάθο και δείχνει τουρίστες, εραστές της αδρεναλίνης και παθιασμένους με τα αεροπλάνα, να παίρνουν θέση λίγα μέτρα μακριά από τον διάδρομο προσγείωσης προκειμένου να απαθανατίσουν από κοντά ή να βγάλουν selfie με κάποιο από τα αεροσκάφη που προσγειώνονται στο νησί των Σποράδων.
Η ομάδα που κατέγραψε τις εικόνες που ακολουθούν επισκέφθηκε τη Σκιάθο για τέταρτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια «γιατί είναι ένα από τα πιο τρελά αεροδρόμια στην Ευρώπη».

Δείτε το βίντεο