Αυτό είναι το δεύτερο σε επισκεψιμότητα μνημείο της Ελλάδας, μετά την Ακρόπολη. Εντυπωσιακό βίντεο

VIDEO Ο τόπος μας

Γνωρίζετε πως το δεύτερο σε επισκεψιμότητα μνημείο της Ελλάδας, μετά την Ακρόπολη, είναι αυτό του Αγνώστου Στρατιώτη;

Οι επισκέπτες του υπολογίζονται σε πάνω από 15.000.000 το χρόνο και ανάμεσά τους θα βρούμε, τόσο τουρίστες από κάθε άκρη της γης, όσο και Έλληνες πολίτες, που είτε ζουν στην Αττική, είτε επισκέπτονται την Αθήνα για δουλειές ή διασκέδαση.

Το Up Stories σας μεταφέρει στο σημείο προκειμένου να ζήσετε έστω και μέσω της εικονικής πραγματικότητας την μοναδική εμπειρία της αλλαγής της Προεδρικής Φρουράς. Εκεί που τα επίλεκτα στρατευμένα νιάτα της πατρίδας μας, κατόπιν σκληρής και απαιτητικής εκπαίδευσης, καταφέρνουν να καθηλώνουν τους επισκέπτες, που τους παρακολουθούν, με τις περίτεχνες ενέργειές τους γεμίζοντάς μας υπερηφάνεια.

Η αλλαγή των Ευζώνων που φυλάσσουν το ιερό αυτό μνημείο γίνεται κάθε μία ώρα, ενώ κάθε Κυριακή στις 11:00 π.μ., άγημα Ευζώνων παρελαύνει από το στρατόπεδο της Προεδρικής Φρουράς μέχρι το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου πραγματοποιείται η επίσημη τελετή αλλαγής φρουράς.

Για να περιηγηθείτε στο βίντεο μας και να απολαύσετε την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας VR360° απλά κινήστε το ποντίκι στον υπολογιστή σας ή αγγίξτε την οθόνη του κινητού σας.

Δείτε ένα όμορφο βίντεο από το upstories