Παγκόσμιο σοκ από τις εικόνες… Η ανευθυνότητα των Βρετανών, την ώρα που σκορπά το θάνατο ο κορονοϊός

Κόσμος

Ενώ στη Βρετανία, κάθε ημέρα, πεθαίνουν από τον κορονοϊό πάνω από 300 άνθρωποι και καταγράφονται, τουλάχιστον, 1.600 κρούσματα, οι Άγγλοι επιδεικνύουν μία… εγκληματική αδιαφορία και συνωστίζονται στις παραλίες. Οι εικόνες από τις παραλίες κάνουν το γύρο του κόσμου προκαλώντας σοκ…

Την ίδια ώρα, ο αριθμός των θανάτων από COVID-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεπερνά πλέον τους 40.000, μακράν το χειρότερο που έχει αναφερθεί στην Ευρώπη, δημιουργώντας περισσότερα ερωτήματα σχετικά με τον χειρισμό της κρίσης. Ο δε συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανήλθε στους 277.985.

Και όμως παρά το γεγονός ότι διατηρείται στη Βρετανία η ανησυχία για τον κορονοϊό, χιλιάδες πολίτες συνέρρευσαν στις δύο μεγάλες παραλίες της περιοχής Μπόρνμουθ, λόγω της ζέστης, με αποτέλεσμα την παραβίαση σειράς κανόνων.

Ο υδράργυρος στην Αγγλία ξεπέρασε τους 33 βαθμούς Κελσίου, σπάζοντας το ρεκόρ για την πιο ζέστη ημέρα του χρόνου.  Οι τοπικοί άρχοντες στο Μπόρνμουθ ανέφεραν ότι οι πολίτες αψήφησαν τις εκκλήσεις να μείνουν μακριά από την περιοχή σεβόμενοι κατ’ αρχάς τους κανόνες τήρησης κοινωνικών αποστάσεων, προξενώντας «ευρύτατα» προβλήματα.

Η δημοτική αρχή τονίζει ότι «η ανεύθυνη συμπεριφορά τόσων πολλών ανθρώπων είναι απλά σοκαριστική και οι υπηρεσίες έχουν ξεπεράσει τα όριά τους στην προσπάθεια να κρατήσουν τους πάντες ασφαλείς. Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να κηρύξουμε σοβαρό περιστατικό για να προκληθεί αντίδραση από τις υπηρεσίες άμεσης δράσης».

Ξεχύθηκαν στις παραλίες οι Βρετανοί- Απίστευτες εικόνες ...

Κορωνοϊός: Σάλος με τις εικόνες συνωστισμού στις παραλίες της ...

Σύνολο επισκέψεων 1,246 , Σήμερα 1