Το ελληνικό νησί που “πρωταγωνιστεί” σε μεγάλη ταξιδιωτική παραγωγή χιλιάδων τηλεθεατών

Ο τόπος μας

Ολοκληρώθηκαν στη Σίφνο τα πολυήμερα γυρίσματα του 2ου κύκλου της μεγάλης τηλεοπτικής ταξιδιωτικής παραγωγής του Βελγίου «Viva la feta!».  Η εκπομπή θα μεταδίδεται το χειμώνα από το δημοφιλές κανάλι «Play7», σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Παρουσιαστές θα είναι το δίδυμο Jani Kazaltzis και Otto-Jan Ham που έχουν μεγάλη απήχηση στο Βελγικό κοινό, λόγω των συμμετοχών τους σε σόου και εκπομπές.

Η πρώτη σεζόν που γυρίστηκε επίσης στη Σίφνο, σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία με τηλεθέαση από 14,9% έως 20,1% και ολοκληρώθηκε σε 8 επεισόδια, προσεγγίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές! Η Σίφνος και η Ελλάδα προβλήθηκαν μέσα από τις εμπειρίες και τις ιστορίες αναγνωρίσιμων προσώπων της Βέλγικης κοινωνίας όπως ηθοποιών, διάσημων influencers, δημοφιλών αθλητών και ιατρών που έζησαν στο νησί διασκεδαστικές δοκιμασίες του τηλεοπτικού σόου.

Στο πλαίσιο των φετινών γυρισμάτων που διήρκησαν σχεδόν έναν μήνα, οι παρουσιαστές μαγείρεψαν στο 14ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές», το οποίο προσέλκυσε εκατοντάδες επισκέπτες και αποτέλεσε σημείο συνάντησης αντιπροσωπειών από νησιά των Κυκλάδων, πολλών περιοχών της Ελλάδας και ξένων χωρών της Ευρώπης, της Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής.

Και το νησί μας δεν πρωταγωνιστεί μόνο στην παραγωγή αυτή. Η Σίφνος, το τελευταίο διάστημα, περιλαμβάνεται σε αφιέρωμα του κορυφαίου Γερμανικού περιοδικού για τον ποδηλατικό τουρισμό, «Bike & Travel».  Το επτασέλιδο αφιέρωμα, περιγραφεί τη Σίφνο ως το «όνειρο του Αιγαίου» που συνδυάζει ποδηλασία, πεζοπορία, ταξίδια στην ιστορία, αγγειοπλαστική και γαστρονομία, ενώ απευθύνει κάλεσμα στους Γερμανούς ταξιδιώτες να απολαύσουν το νησί στην αρχή της σεζόν.