Πως έγινε η έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης. Εκπληκτικό υπερθέαμα… Δείτε το βίντεο

Και όμως συμβαίνει...

Μία άγνωστη σε πολλούς εκπληκτική αναπαράσταση της έκρηξης του Ηφαιστείου της Σαντορίνης πραγματοποιήθηκε και  φέτος.

Ένα μοναδικό υπερθέαμα βεγγαλικών που πραγματικά καθήλωσε τους χιλιάδες τυχερούς επισκέπτες που βρέθηκαν εκείνη την μαγική βραδιά στην Σαντορίνη.

Η Σαντορίνη γνώρισε μια από τις μεγαλύτερες ηφαιστειακές εκρήξεις στην ιστορία η οποία θεωρείται υπεύθυνη για την κατάρρευση του μινωικού πολιτισμού στην Κρήτη, που χτυπήθηκε από  τσουνάμι.

Η Σαντορίνη οφείλει πολλά σε αυτή την ηφαιστειακή μορφολογία και την παρουσία των ενεργών κρατήρων, καθώς έχουν δώσει πολλά προνόμια στο νησί: από το μοναδικά γεωργικά προϊόντα της ως το μαγευτικό τοπίο που έχει συντελέσει στην διάσημη εικόνα της.

Εκτός από τα εκατομμύρια των επισκεπτών που απολαμβάνουν τις διακοπές τους κάθε χρόνο στη Σαντορίνη, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έρχονται μόνο για να παρακολουθήσουν αυτό το υπέροχο θέαμα. Μια εμπειρία από εικόνες, χρώματα, και ήχους που ικανοποιεί τις αισθήσεις. Είναι μια αξέχαστη εμπειρία, γεμάτη εκπλήξεις, που προκαλεί δέος κάθε φορά που κάποιος την παρακολουθεί.

Το Up Stories  κατέγραψε αυτό το μοναδικό υπερθέαμα που ανέλαβε να φέρει εις πέρας η ομάδα NANOS FIREWORKS και ομολογουμένως τα κατάφερε με τεράστια επιτυχία.

Δείτε τις εκπληκτικές εικόνες και κανονίστε από τώρα του χρόνου να παρευρεθείτε στα “Ηφαίστεια 2024”.