Είναι δυνατόν; Γεννά από 13 ετών… Και έχει φέρει στον κόσμο… 44 παιδιά. Βίντεο και εικόνες

Κόσμος Πρόσωπα

Η Μαριάμ Ναμπατάνζι, μια 41χρονη γυναίκα από την Ουγκάντα, έχει φέρει στον κόσμο  44 παιδιά! Τα πρώτα δύο παιδιά της, που είναι δίδυμα, τα γέννησε σε ηλικία μόλις 13 ετών και μέχρι τα 36 της είχε γεννήσει άλλα 42 μωρά. Τα μεγαλώνει μάλιστα μόνη της, αφού ο κατά 28 χρόνια μεγαλύτερός της σύζυγός της την εγκατέλειψε…

Η 41χρονη γυναίκα, που έχει τρία τετράδυμα, τέσσερα τρίδυμα και έξι δίδυμα, πάσχει από μια σπάνια γενετική κατάσταση και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να πάρει αντισυλληπτικό χάπι, επειδή είχε ασυνήθιστα μεγάλες ωοθήκες.

Woman Banned From Getting Pregnant After Having 44Kids At Age 36 ...

Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Μαριάμ Ναμπατάνζι είχε ήδη 25 παιδιά και τότε ήταν που ζήτησε τη βοήθεια του γιατρού της. Ωστόσο, εκείνος δεν της έλυσε το πρόβλημα, ίσα ίσα τη συμβούλεψε να συνεχίσει να μένει έγκυος. «Η περίπτωσή της είναι γενετική προδιάθεση για υπερ-ωορρηξία, η οποία απελευθερώνει πολλαπλά ωάρια σε έναν κύκλο, γεγονός που αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα απόκτησης πολλών παιδιών. Είναι γενετικό», εξήγησε ο δρ. Τσαρλς Κιγκουντού.

Amazing Story: This Woman From Uganda Gave Birth To 44 Children ...

Η τελευταία εγκυμοσύνη της ήταν πριν από τρία χρόνια και κατέληξε σε τραγωδία, καθώς «έχασε» το ένα από τα έκτα δίδυμά της. «Έχω μεγαλώσει με δάκρυα, ο άνδρας μου με πέρασε από πολλά βάσανα. Όλος ο χρόνος μου πέρασε για τη φροντίδα των παιδιών μου και την προσπάθεια να κερδίσω χρήματα», αρκέστηκε να δηλώσει η ίδια, η οποία πάντως κάνει ό,τι μπορεί για να προσφέρει το καλύτερο στα παιδιά της.

Δείτε την στο βίντεο με τα παιδιά της…