Ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς του κόσμου έρχεται για τα μάτια των Ελλήνων… Σε μία παράσταση έκπληξη

Πολιτισμός

Στις 6 Οκτωβρίου, το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, θα φιλοξενήσει τη μουσικοχορευτική παράσταση “The music critic, with John Malkovich”.  Ο καταξιωμένος ηθοποιός και δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ, Τζον Μάλκοβιτς, σε αυτή την παράσταση παίζει τον ρόλο του “κακού κριτικού”, “προσβάλλοντας” τα μεγαλύτερα έργα από την κλασική μουσική του Μπετόβεν, του Μότσαρτ, του Σούμαν, του Μπραμς, του Προκόφιεφ και άλλων, καθώς πιστεύει ότι η μουσική τους είναι “απλώς κουραστική και θλιβερή”.

Ο Aleksey Igudesman έχει δημιουργήσει ένα σαρδόνιο μείγμα από τις πιο κακές μουσικές κριτικές των τελευταίων αιώνων που γράφτηκαν για μερικά από τα σπουδαιότερα έργα μουσικής. Ο Aleksey Igudesman, ο Hyung-ki Joo και άλλοι σπουδαίοι μουσικοί παρακαλούν να διαφέρουν και να αντεπιτεθούν. «Ο Σούμαν φαντάζεται τον εαυτό του «συνθέτη», ενώ ο Μπραμς είναι ένα «άχαρο κάθαρμα» και ο Κλοντ Ντεμπυσσί είναι απλώς άσχημος».

Η βραδιά κλείνει με το «Βασανιστήριο του Malkovich», μια φρικτή κριτική που γράφτηκε κάποτε για τον ίδιο.

Τα τελευταία 25 χρόνια έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 70 ταινίες, ενώ έχει λάβει δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ, για τους ρόλους του στις ταινίες Μια Θέση στην Καρδιά (Places in the Heart) και Η Δεύτερη Ευκαιρία (In the Line of Fire).

Ο Τζον Μάλκοβιτς «ντύνεται» Χάρβεϊ Γουάινστιν

Σύνολο επισκέψεων 3,454 , Σήμερα 2