Τα τρία ελληνικά νησιά που ψάχνουν οι Βρετανοί για διακοπές τώρα, που όλα ηρεμούν…

Ο τόπος μας

Σημαντικό μερίδιο διεκδικούν τα Δωδεκάνησα στις αναζητήσεις Βρετανών ταξιδιωτών που εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για ελληνικούς προορισμούς σε περιόδους εκτός αιχμής. Τη Ρόδο, την Κω και την Αστυπάλαια διακρίνει η Βρετανική εφημερίδα Daily Mail ως κορυφαίες επιλογές στον κόσμο για διακοπές, σε ειδικό αφιέρωμα.

Το άρθρο που αναφέρει επιπροσθέτως τη Νίσυρο, την Τήλο και τη Χάλκη, έχει προκαλέσει αίσθηση σε εκατοντάδες χιλιάδες Βρετανούς ταξιδιώτες που το ενδιαφέρον τους για τα ελληνικά νησιά φαίνεται να παραμένει έντονο για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Για την συγγραφέα του αφιερώματος, η Ρόδος αποτελεί μία επιλογή που τα καλύπτει όλα, από χαλάρωση μέχρι δραστηριότητες, ενώ η Κως αποτελεί ειδυλλιακό προορισμό για αποδράσεις και εκδρομές σε Τήλο, Χάλκη και Νίσυρο. Ξεχωριστή θέση στη λίστα με τους καλύτερους προορισμούς έχει η Αστυπάλαια, που διακρίνεται ως το νησί του μέλλοντος! Ιστορία αιώνων, γραφικά κατάλευκα χωριά και ανέγγιχτες παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά δημιουργούν τα συστατικά των ιδανικών διακοπών με τη γαστρονομία να έχει ρόλο πρωταγωνιστή.

Η Αστυπάλαια στα καλύτερα ελληνικά νησιά για το 2020

Σύμφωνα με το άρθρο, στο νησί που έχει το σχήμα πεταλούδας, «βλέπει» κανείς το μέλλον καθώς ήδη δρομολογούνται μεγαλόπνοα σχέδια για την μετατροπή της Αστυπάλαιας στο πρώτο έξυπνο και «πράσινο» νησί της Ευρώπης!

Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο διάστημα η Αστυπάλαια διακρίνεται και από το έγκριτό ιστότοπο του Βρετανικού ταξιδιωτικού περιοδικού National Geographic ως ένας από τους πληρέστερους και μη συμβατικούς προορισμούς των Δωδεκανήσων.

Σύνολο επισκέψεων 3,030 , Σήμερα 1