Με 21 κανονιοβολισμούς από τον Λυκαβηττό η απόδοση τιμών στους ήρωες…

Κοινωνία

Με 21 χαιρετιστήριες βολές από το πυροβολείο του Λυκαβηττού στις 06:21 αύριο το πρωί, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, θα ξεκινήσουν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση. Η επίσημη έπαρση της ελληνικής σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης θα λάβει χώρα στις 08:00 ενώ στις 08:30 θα γίνει δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών προεξάρχοντος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου.

Στις 08:31, θα επαναληφθούν 21 χαιρετιστήριες βολές στο πυροβολείο του Λυκαβηττού, ενώ στις 09:20 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ξένοι ηγέτες θα καταθέσουν στεφάνια στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη.

Η παρέλαση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας θα ξεκινήσει στις 10:00, μπροστά από το Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη. Την παρέλαση θα παρακολουθήσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ξένοι ηγέτες. Από τις 10:00 έως και τις 11:00, κατά τη διάρκεια της παρέλασης, μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα θα πραγματοποιήσουν διελεύσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας. Στις 18:41, θα επαναληφθούν οι 21 χαιρετιστήριες βολές από το πυροβολείο του Λυκαβηττού, ενώ την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί και η υποστολή της ελληνικής σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

ΣΗΜΑΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Σύνολο επισκέψεων 1,499 , Σήμερα 1