Και το σούρουπο θα δείξει τη μαγεία της, σε όλο τον κόσμο…

Μία εικόνα... μία αλήθεια

Το CNN και το National Geographic έχουν υμνήσει το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη, που είναι φημισμένο, σε όλο τον κόσμο. Ο “πολύχρωμος” ουρανός δεν είναι το αποκλειστικό προνόμιο της θερινής περιόδου. Ο χειμώνας στη Σαντορίνη εκπλήσσει επίσης και προσφέρει απλόχερα απολαύσεις τόσο στους κατοίκους της περιοχής, όσο και στους επισκέπτες του νησιού.

Το μαγευτικό θέαμα εκτείνεται από το βορρά ως το νότο και φθάνει μέχρι εκεί που μπορεί το μάτι να δει. Ένα αγαπημένο σημείο που μπορεί κανείς να δει το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη είναι στην Οία, στην περιοχή του Κάστρου. Η Οία είναι ένα από τα πιο φωτογραφημένα μέρη στην Ελλάδα, αν όχι του κόσμου.

Το ηλιοβασίλεμα στο Κάστρο της Οίας δεν είναι το μόνο ξακουστό. Θαυμάσιο είναι ηλιοβασίλεμα  και από τα Φηρά, το Φηροστεφάνι και Ημεροβίγλι,  από το Φάρο στο Ακρωτήρι, από τον Προφήτη Ηλία (Πύργος) ή από την παραλία της Βλυχάδας, με το ηφαιστειακό σκηνικό της να αλλάζει χρωματισμούς όσο δύει ο ήλιος. Η φωτογραφία αναδημοσιεύεται από το Forecast Weather Greece

Σύνολο επισκέψεων 461 , Σήμερα 1