Γιατί… όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Εύβοια. Στο μεγαλύτερο festival που έγινε ποτέ στην Ελλάδα

Κοινωνία

Αυτό το καλοκαίρι φαίνεται πως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Εύβοια όπου θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών.

Το νέο μουσικό φεστιβάλ στην όμορφη παραλία της Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου, προσφέροντας πέντε ημέρες γεμάτες μουσική, διασκέδαση, βουτιές και πολλές εκπλήξεις σε μια μαγική τοποθεσία.
Το Beach Party Festival 2019 θα συνδυάζει συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών με διακοπές σε ένα φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ραδιοφωνικό σταθμό που θα παίζει ζωντανά 24 ώρες το 24ωρο, παράλληλες αθλητικές και άλλες δραστηριότητες.

Παράλληλα, διάσημοι dj’s του Ministry of Sound club θα βρεθούν στο ειδικά διαμορφωμένο stage του, στο μεγαλύτερο festival που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.
Στο φεστιβάλ θα συμμετάχουν από τον Γιάννη Χαρούλη και τον Κωστή Μαραβέγια έως τις Melisses, τους Πυξ Λαξ αλλά και τον Γιώργο Μαζωνάκη. Παράλληλα, καθημερινά θα υπάρχουν παράλληλες δραστηριότητες όπως τουρνουά beachvolley, well being sessions και άλλα πολλά που θα κάνουν τη διαμονή των επισκεπτών συναρπαστική.