Έρχονται στην Ελλάδα οι κορυφαίοι αθλητές της Ευρώπης στην ιππασία. Και το θέαμα δωρεάν…

Κοινωνία

Στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας θα διεξαχθεί, από τις 25 έως τις 28 Ιουλίου, μία από τις κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις στην υπερπήδηση εμποδίων στην ιππασία.
Πρόκειται για το «Athens Equestrian Festival» το οποίο θα περιλαμβάνει και αγώνα του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Εθνών «Longines FEI Jumping Nationa Cup».
Στη διοργάνωση θα έρθουν οι καλύτεροι αθλητές της Ευρώπης καθώς θα αποτελέσει και «σκαλοπάτι» για την ολυμπιακή πρόκριση.
Στον αγώνα για τον τελικό του Κυπέλλου Εθνών θα πάρουν μέρος οι ομάδες των Πορτογαλία, Πολωνία, Ουγγαρία, Νορβηγία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ισπανία και Ελλάδα.

Η ελληνική ομάδα θα αποτελείται από τους Αλέξανδρο Φουρλή, Γρηγόρη Βόγλη, Αγγελο Τουλούπη και Νικολίνα Μακαρώνα, ενώ στο ατομικό θα πάρουν μέρος και άλλοι αθλητές μας.
«Με αυτή τη διοργάνωση η Ελλάδα επανέρχεται στο επίκεντρο της παγκόσμιας ιππασίας και το Ολυμπιακό Κέντρο του Μαρκόπουλου αναδεικνύεται σε κορυφαίο προορισμό για διεθνείς διοργανώσεις του υψηλότερου επιπέδου, με πλήθος συνέργειες και παράπλευρα οφέλη για τον αθλητισμό, τον τουρισμό, και την οικονομία», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας Ισίδωρος Κούβελος.
Στη διοργάνωση αναμένεται να πάρουν μέρος περισσότεροι από 50 ξένοι ιππείς και αμαζόνες.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Διαδώστε το Εδώ ζεις