Τα 10 ελληνικά νησιά που είναι στο μυαλό των Βρετανών τουριστών. Ποιο θεωρούν το πιο ιδανικό…

Ο τόπος μας

Tα δέκα καλύτερα ελληνικά νησιά για τις φετινές οικογενειακές διακοπές προτείνει το μεγάλο ταξιδιωτικό διαδικτυακό μέσο της Βρετανίας, Family Traveller, με την Αλόννησο να είναι στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας.  Με προορισμούς από τα Δωδεκάνησα, έως τις Σποράδες, τα Επτάνησα αλλά και τις Κυκλάδες, η Αλόννησος, όπως αναφέρει το πρακτορείο, ξεχωρίζει για το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Ευρώπης και το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας, αλλά και ως Covid-free τουριστικός προορισμός.

Η Τήλος με τον οικολογικό χαρακτήρα της, η Σκιάθος με τη ζωντάνια της, η φωτογενής Αντίπαρος, η ισορροπημένη Λευκάδα, η πολύχρωμη Σύμη, τα πανέμορφα Κουφονήσια, η αναζωογονητική Άνδρος, οι Παξοί της ιστιοπλοΐας και η μυθική Νάξος συμπληρώνουν τη λίστα για ιδανικές οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα.

«Εάν όλα πάνε βάσει σχεδίου, η Ελλάδα θα μπορεί να υποδεχτεί τους Βρετανούς ταξιδιώτες από τις 14 Μαΐου. Χωρίς αμφιβολία η επιλογή κάποιου ειδυλλιακού ελληνικού νησιού χωρίς συνωστισμό αποτελεί μία εξαιρετική προοπτική για τις φετινές οικογενειακές διακοπές», τονίζεται.

Κοινωνία - Τήλος: Απόβαση 100 Αθηναίων ενόψει Πάσχα και έντονη διαμαρτυρία  από το Δήμο | Naxos Press | Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου,  Μικρών Κυκλάδων, Κυκλάδων